dilluns, 17 de juny del 2013

Sonrisas de Bombay




Sonrisas de Bombay és una ONG  (organització no governamental) que des de 2005 centra la seva acció en la lluita contra la pobresa, pel respecte als drets humans i per la igualtat d'oportunitats a la ciutat de Bombai.

Treballen amb les comunitats més desavantatjades de Bombai i mitjançant la cooperació al desenvolupament generant eines que promouen canvis estructurals i una transformació social cap a l'autosuficiència i la igualtat d'oportunitats, d'aquestes comunitats de les zones de slums (barris de barraques) de Bombai.
L'educació, la salut i el desenvolupament econòmic són el marc principal d'actuació per als seus projectes. L'educació és l'únic actiu que pot trencar el cercle de la pobresa sense fi i posar en marxa l'ascensor social. Per aquest motiu, promovem l'educació com a principal pilar del nostre projecte. De tal manera, que hem desenvolupat un programa que incideix en els diferents nivells educatius. De la mateixa manera, la prevenció de la malaltia i la promoció de la salut són elements clau per millorar les condicions socioeconòmiques de la comunitat.

Entreu en aquests enllaços per saver-ne més!
Qui són?
Què fan?
Què pots fer tu?
FlashSmile

Et recomano:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada